BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Er du en af dem som altid har en plan B… og måske C? Vil du hjælpe Danmarks vigtigste myndigheder og virksomheder med at være beredt til at imødegå cyberangreb? Så hører vi gerne fra dig.
Du har lyst til at bruge din viden og erfaring til at hjælpe ejerne af Danmarks kritiske it-infrastruktur med at minimere sandsynligheden for cyberhændelser og mindske konsekvensen af dem, når de sker.
I Rådgivningen har vi brug for nye kolleger, så vi kan rådgive endnu flere offentlige myndigheder, samfundsvigtige sektorer og virksomheder.
Som rådgiver med fokus på beredskab skal du hjælpe vores kunder i deres arbejde med cybersikkerhed. Det gør du sammen med andre dygtige kolleger med fagspecialer inden for risikostyring, adfærd, teknik og kontrakter.
Om opgaverne
Vores rådgivning tager afsæt i best practice, standarder og efterretningsbaseret viden om hændelser og trusler og kan overordnet deles op i to områder:
• Situationsbestemt rådgivning: Vi tilbyder blandt andet hjælp til gennemgang og feedback på politikker og beredskabsplaner, udbudsmateriale, afholdelse af workshops og sparring om cyber- og informationssikkerhedsrelaterede emner for vores kunder
• Vidensformidling: Vi deltager som eksperter i vidensfora, arbejdsgrupper og workshops og er med til at udarbejde skriftligt rådgivningsmateriale
Dine opgaver vil blandt andet være:
• Rådgivning, herunder kortere eller længere rådgivningsforløb om fx beredskabsplaner, sikkerhedskrav ved anskaffelser og indkøb, reviews af sårbarheds- og konsekvensanalyser og sparring om politikker og konkrete tiltag
• Kundeansvarlig for et eller flere ministerområder
• Deltage i aktiviteter, der udspringer af den nationale strategi for cyber- og informationssikkerhed
• Løbende bidrag til udviklingen af vores rådgivningskoncepter, værktøjer, metoder og processer og relationen til vores kunder
Opgaverne løses i Danmark, men rejseaktivitet kan forekomme i forbindelse med kurser og konferencer.
Om dig
Det er vigtigt at du har kompetence og viden inden for it-beredskabsplanlægning og -test. Og så skal du være generelt nysgerrig på cyber og teknik. Det, du ikke kan i forvejen, hjælper vi dig til at blive god til.
Du er analytisk anlagt og kan identificere de væsentlige problemstillinger i et komplekst materiale og oversætte det til et format, der er lettilgængeligt og handlingsanvisende.
Der er mange indgangsvinkler til dette job i forhold til uddannelsesmæssig baggrund, men vi håber du har erfaring fra en større it-organisation, hvor du har brugt dine evner baseret på en kombination af teori, standarder og praksis.
Det er vigtigt, at du arbejder godt selvstændigt og samtidig er en god kollega, som kan lide at arbejde i teams. Der er en del af vores opgaver, hvor vi i samarbejde leverer ydelser til vores kunder.
Din nye arbejdsplads
Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) er både Danmarks udenrigs- og militære efterretningstjeneste, Danmarks militære sikkerhedstjeneste og den nationale it-sikkerhedsmyndighed. Sammen arbejder vi for Danmarks sikkerhed, interesser og borgernes tryghed.
FE arbejder – hemmeligt og åbent – for at beskytte Danmark og danske interesser i en foranderlig verden. FE arbejder for at beskytte Danmark og det danske demokrati. Vi opnår viden gennem målrettet efterretningsarbejde, og bruger den til at vurdere, bekæmpe og rådgive om aktuelle og fremtidige trusler.
Vi værdsætter styrken i vores mangfoldighed med dybe fagligheder og specialister, og vi er en helt speciel og operativt orienteret vidensorganisation. Vi har mange forskellige opgaver, men fælles for dem alle, er det vidensgrundlag, som vores efterretningsarbejde skaber.
FE’s Center for Cybersikkerhed udgør Danmarks nationale forsvar mod cybertrusler, og vi arbejder for et sikkert digitalt Danmark. Vi er med til at opdage og håndtere, når danske interesser udsættes for cyberangreb, og vi samler, opbygger og deler den viden, som kan forebygge det næste angreb.
Din lønpakke afhænger af dine kvalifikationer
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Du vil, afhængig af din erfaring, blive ansat som enten fuldmægtig eller specialkonsulent. Derudover har du mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause. Til stillingen hører en pensionsordning, som Forsvarets Efterretningstjeneste betaler.
Som ansat i Forsvarets Efterretningstjeneste er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse.
Tiltrædelse
Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest den 1. november.
Sådan søger du stillingen
Du skal sende din ansøgning, CV og relevant uddannelsesdokumentation via stillingsopslaget senest den 9. august.
Samtaler gennemføres løbende.
Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
Nærmere oplysning om stillingen kan fås ved henvendelse til den lokale HR-Partner på mailadressen fe-4584@fe-ddis.dk. Skriv ”Teknisk sikkerhedsrådgiver til Center for Cybersikkerhed” i emnefeltet.
Du kan også læse mere på http://fe-ddis.dk/, hvor du blandt andet finder vores beretning, ”UDSYN”, hvor du bl.a. kan få oplysninger om FE´s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige forhold.
Du kan også læse mere om Rådgivningens arbejdsområder på: https://cfcs.dk/da/forebyggelse.
Vi ser frem til at modtage din ansøgning.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Gladsaxe Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Forsvarets Efterretningstjeneste, Kastellet 30, 2100 København Ø
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 09-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=170255&DepartmentId=8076&MediaId=338&SkipAdvertisement=true
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5859809