To lærere til Peder Lykke Skolen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger to lærere fra den 1. august 2023 – den ene lærer er til indskoling og den anden til udskoling.

  • 1. stilling indeholder følgende fag i indskoling: matematik, idræt, natur/teknologi.
  • 2. stilling indeholder følgende fag i udskoling: naturfag (biologi, geografi) og idræt i kombination med andre fag.
Begge stillinger er faste og fuldtidsstillinger på 37 timer om ugen.

Hvis du har linjefag i naturfag, matematik eller idræt i kombination med andre fag end ovenstående, opfordrer vi dig alligevel til at søge.

En åben plan skole med gode nyrenoverede fysiske rammer
Peder Lykke Skolen er en nyrenoveret åben plan skole med store fællesarealer. Skolen er afdelingsopdelt i indskoling, mellemtrin og udskoling med 4 aldersinddelte skolegårde samt personale- og forberedelsesrum i hver afdeling. Lærerne er tilknyttet årgangsteams, hvor det meste af samarbejdet om undervisning og eleverne foregår. Skolen ligger tæt på Amager Fælleds natur og byens mange kulturtilbud for små og store.

Vores klasseværelser er uden døre. Vi oplever det som en stor styrke at være åbne omkring vores undervisning, og det giver os mulighed for at støtte og hjælpe hinanden. Vi deler succeser og udfordringer med professionalisme og tillid. I forlængelse heraf kan nævnes, at vi har et tæt lærer- og pædagogsamarbejde, hvor vores KKFO-pædagoger spiller en aktiv rolle i skoledagen. Herudover har vi to-lærertimer, da vi tror på, at lærere/pædagoger udvikler deres praksis bedst i samspil med hinanden.

I forbindelse med renoveringen har vi i 2020 fået en flot ny bygning som huser vores Madhus – et spisested for hele skolen, madkundskabslokale og Science-hus med tre naturfagslokaler og en terrasse til udendørs undervisning. Med hurtig adgang til naturen på Amager Fælled og vores Science-hus, synes vi, at vi har det bedste undervisningsfaciliteter til naturfag i hele byen.

Vi har fokus på inkluderende læringsfællesskaber, relationskompetence, progression og tydelige rammer for vores elever. Du kan læse mere om os på vores hjemmeside www.pederlykkeskolen.kk.dk.

Om dig

  • Du er læreruddannet og har nogle af følgende linjefag: biologi, geografi, natur/teknologi, idræt, matematik i kombination med andre fag
  • Du er engageret og søger en skole med teamsamarbejde i højsædet
  • Du er åben for feedback og har mod på at være åben omkring din undervisning
  • Du har en åben og anerkendende tilgang til børn og voksne
  • Du søger en skole, hvor lærernes stemme og perspektiver tages alvorligt af ledelsen
Du får

  • Du kan blive en del af en dynamisk og fagligt kompetent lærergruppe, hvor der er plads til humor. Du bliver tilknyttet en årgang, hvor dine timer primært er placeret
  • På Peder Lykke Skolen får du nyrenoverede lokaler på en udviklingsorienteret skole med fokus på kerneopgaven. Her er plads til initiativer og højt til loftet
Mere information
Ønsker du mere information om stillingerne kontaktes Annika Palmelund, skoleleder på 3061 7950 eller Jasminka Ibrisimovic, souschef på 2466 0934.

Sammen med dit CV beder vi dig vedhæfte uddannelsesbevis.

Søg via linket senest fredag den 9. juni 2023
Ansættelsessamtalerne vil blive afholdt i uge 24, 2023 i dagtimerne.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gladsaxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Københavns Kommune, Borups Allé 177, 2400 København NV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=192144&DepartmentId=19215&MediaId=4780&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5838072

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet