BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Ønsker du at arbejde klinisk med udredning og behandling af veteraner og deres pårørende med udsendelsesrelaterede psykiske problemstillinger - under særdeles gode forhold?
Ønsker du at bidrage aktivt til forskning med sigte på øget behandlingseffekt, ved at afprøve nye metoder?
Så er du måske vores nye kollega. I denne stilling kommer du til at gøre en aktiv forskel for vores soldater, veteraner og deres pårørende. Der er tale om to faste fuldtidsstillinger til tiltrædelse henholdsvis 1. september og 1. oktober.
Om os
Forsvarets Veterancenter har overblikket på veteranområdet og står for den forebyggende, behandlende, støttende og opfølgende indsats med aktiviteter før, under og efter udsendelse.
Veterancentrets Militærpsykologiske Afdeling (MPA) rummer 2 sektioner: Klinikken og Internationale Operationer (INTOPS). Der er ca. 50 kollegaer, som fordeler sig i Aalborg, Holstebro/Karup, Fredericia, Slagelse/Ringsted, og Høvelte/København.
Du bliver tilknyttet Veterancentret på Svanemøllens Kaserne, hvor du bliver en del af et særdeles stærkt fagligt fællesskab, der arbejder engageret og målrettet for at skabe bedre vilkår for vores soldater, veteraner og deres pårørende. I huset er vi bl.a. bl.a. en fysioterapeut, 7 psykologer, samt 3 specialkonsulenter og 1 forsker og 1 leder, der også alle psykologuddannede.
Vi er en del af et samlet tværfagligt tilbud for fores soldater, veteraner og deres pårørende. Vi vægter værdien af vores tværfaglige samarbejde højt og ofte foregår behandlingen i samarbejde med Veterancentrets socialrådgivere, opsøgende rådgivere, beskæftigelsesrådgivere og familierådgivere, der primært fysisk har til huse på Høvelte kaserne.
Du bliver således både en del af et stærkt psykologfagligt fællesskab på Svanemøllen, i Klinikken og i Militærpsykologisk Afdeling – og en vigtig tværfaglighed med de forskellige fagligheder i Høvelte og Svanemøllen. Du får nogle særdeles fagligt dygtige kollegaer med meget relevant viden og erfaring på området. Teamet er karakteriseret ved at værdsætte faglige drøftelser og et lærende miljø, hvor vi kerer os om hinanden og har let til grin i hverdagen. Du referer til Klinikleder Ole Nielsen, som selv er psykolog, og som du har løbende kontakt med.
I Klinikken arbejder vi evidens- og forskningsbaseret, hvor vi løbende udvikler, afprøver og evaluerer nye metoder inden for kognitiv adfærdsterapi. Vi arbejder både med manualiseret tilgang til behandling (traditionel Kognitiv Adfærdsterapi, Compassion Focused Therapy, Prolonge exposure og Cognitive Processing Therapy m.fl.), men vi arbejder også med individuelt tilrettelagte forløb og tilpasser løbende behandlingsplanen til klientens problemstilling i både varighed, form og indhold. Aktuelt validerer vi et ny udredningsinterview til kompleks PTSD (ITI) og afprøver vores nyudviklede, modulopbyggede og individualiserede behandling af kompleks PTSD (MPC). Udover individuel psykoterapeutisk behandling tilbyder vi også parterapi og Mindfulness i gruppeforløb. Vi har desuden Kropsterapeutiske forløb (B-BAT) ved fysioterapeut. Du får adgang til den nyeste viden og forskning på veteran-, det psykoterapeutiske, det psykotraumatologiske og det krisepsykologiske område - det er viden og forskning, som du som psykolog hos os også selv bidrager til.
Klinikken varetager psykologfaglig telefonisk rådgivning i dagstid (dagvagten). Vi varetager endvidere den nationale krisevagt, hvor psykologerne håndterer kriseopkald på telefon og kan indsættes nationalt med kort varsel til løsning af krisepsykologiske (debriefing) opgaver i Forsvaret.
Om stillingen
Dine arbejdsopgaver vil fortrinsvis være:
• Visitation af veteraner, soldater og pårørende
• Psykoterapeutisk behandling, individuelt og i gruppe
• Tværfagligt samarbejde om klienter med andre fagpersoner i Veterancentret
• Rådgivning i dagvagtstelefon
• National krisevagt
• Deltage i forskningsprojekter og udviklingsarbejde
Attraktioner og udfordringer i jobbet
I Veterancentret bliver der lagt vægt på høj faglighed i opgavens udførelse, og at beslutninger bliver truffet på fagligt grundlag. Du får derfor mulighed for at bringe din faglighed i spil – både i monofaglig og tværfaglig sammenhæng - samtidig med, at du udvikler og styrker dine kompetencer inden for det psykoterapeutiske, psykotraumatologiske og krisepsykologiske område. Vi understøtter en kultur, hvor vi spiller hinanden gode, og hvor der er høj grad af tillid og omsorg for hinanden. Vi har et godt og uformelt arbejdsmiljø med fleksibilitet i hverdagen, og hvor arbejdsglæden er i top.
Klinikken er karakteriseret ved, at vi bruger hinanden til faglig og kollegial sparring, og vi går ikke på kompromis med supervision. Efteruddannelse er en del af din kompetenceudvikling, og vi lægger sammen en plan for, at du udvikler relevante kompetencer
Du må påregne en vis rejseaktivitet, da vi tilbyder undervisning på andre af landets kaserner, og har fælles samlinger. Det anslås til 1-2 dage hver anden måned.
Dit kontor bliver på Svanemøllens Kaserne.
Om dig
Du er uddannet Cand. Psych. og autoriseret psykolog. Gerne med relevant klinisk erfaring. Evt. psykiatrisk erfaring vil være en fordel.
Du er engageret og fagligt kompetent inden for den kognitive adfærdsterapeutiske ramme, og ønsker at arbejde evidensbaseret. Du har interesse for klinisk arbejde, herunder udredning og behandling samt telefonisk rådgivning,
Du er motiveret for at beskæftige dig med soldater og veteraner, der har været udsat for traumatiske hændelser eller belastende omstændigheder - og deres pårørende.
Vi forventer, at du kan agere fleksibelt og selvstændigt, men også at du aktivt søger hjælp, når der er behov for det.
Du er glad for klinisk fordybelse og behandlingsarbejde, men trives også i et udviklingsorienteret miljø, hvor du løbende vil blive både fagligt og personligt udfordret.
Ansættelsesvilkår
Du ansættes efter den gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikere i staten. Lønnen er anciennitetsbestemt, omfatter et centralt forhandlet tillæg, evt. autorisationstillæg samt mulighed for at forhandle et personligt kvalifikationstillæg. Til stillingen hører en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.
Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Til stillingerne er der også knyttet fysiske, psykiske og helbredsmæssige krav. Du skal derfor gennemgå en helbredsundersøgelse, fysisk afprøvning og psykologisk test forud for ansættelse. Kravene er begrundet i, at stillingen kan være relevant for udsendelse til internationale missioner. Afprøvningen gennemføres på Holmen, København, men dato for afprøvning kan først oplyses efter samtalen. Du vil skulle sætte hele dagen af til formålet. Du kan læse om de fysiske krav på traenmedforsvaret.dk
Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Katrine Friis på tlf. 7216 3341 eller klinikleder Ole Nielsen på tlf. 7216 3230.
Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent Birgit Jepsen på tlf. 7281 9183.
Ansøgningsfristen er den 19. juni. Ansættelsessamtalerne forventes at blive gennemført på Svanemøllens kaserne den 27. juni.
Stillingerne er til besættelse henholdsvis 1. september og 1. oktober eller efter nærmere aftale.
Vi vil bede dig om at søge stillingen via nedenstående link og vedhæfte ansøgning, C.V, samt uddannelsesbevis og autorisationsbevis. Vær opmærksom på at bilag kun kan tilføjes som PDF-filer.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimerer opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
OM VETERANCENTRET
Veterancentret er forankret i Forsvarsministeriets Personalestyrelse og står for en systematisk indsatsrettet mod alle veteraner og pårørende før, under og efter udsendelse. Ud over de forebyggende indsatser har alle veteraner og pårørende adgang til tværfaglig støtte fra socialrådgivere, beskæftigelsesrådgivere, opsøgende rådgivere og psykologer, hvis behovet er relateret til udsendelse.
Vi samarbejder med myndigheder, virksomheder og frivillige foreninger, der er i kontakt med vores veteraner. Opgaverne omfatter bl.a. forskning og formidling af viden om veteraner og deres forhold, socialområdet, rehabiliteringsområdet, det militærpsykologiske område, klinisk behandling og koordination af veteranområdets initiativer.
Du kan læse mere om Veterancentrets arbejde på vores hjemmeside http://veteran.forsvaret.dk
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Gladsaxe Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Svanemøllens Kaserne, Ryvangs Allé 1, 2100 København Ø
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 19-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=183468&DepartmentId=18959&MediaId=338&SkipAdvertisement=true
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5842005