To engagerede og udadvendte praktikere søges som kundekonsulenter på affaldsområdet i Teknik- og Miljøforvaltningen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at blive en central figur i at nå Københavns ambitiøse mål på ressource- og affaldsområdet samtidig med, at du gør det nemmere for københavnerne at komme af med alt deres affald?

Stillingen som kundekonsulent bringer dig ud i forskellige problematikker hver eneste dag, hvor du møder borgerne og vores samarbejdspartnere i øjenhøjde, og i fællesskab med dem finder de optimale løsninger, der understøtter, at endnu mere af vores affald kan blive genanvendt. Vi søger nu to nye kolleger til vores driftskonsulentteam i midlertidige stillinger af halvandet års varighed.

Om jobbet
Kommunens Ressource- og Affaldsplan 2024, Cirkulær København, har en målsætning om, at 70% af alt husholdningsaffaldet skal indsamles til genanvendelse.

For at affaldet kan blive genanvendt, skal københavnerne sortere og aflevere det i de rette beholdere ved deres ejendom, og det er vores opgave at stille beholdere til alle affaldstyper til rådighed herfor. Fra den 1. september 2023 skal vi udrulle nye beholdere og ændre i beholdersammensætningen ved alle godt 20.000 villaer i Københavns Kommune.

De daglige arbejdsopgaver vil bestå af at håndtere henvendelser fra københavnerne, når de har spørgsmål til den nye sammensætning af affaldsbeholdere og tilsvarende at behandle indmeldinger fra skraldefolkene, hvis der er forhold omkring tømning, der skal løses. Derudover skal du sparre med vores projektgruppe samt kollegerne omkring dig.

Udover dette bliver du en del af driftskonsulentteamet og skal tage del i de øvrige driftsopgaver med målet om øget genanvendelse som pejlemærke. Det kræver en engageret, dedikeret og ofte pragmatisk indsats samt evne til at kunne holde flere bolde i luften.

Som kundekonsulent bidrager du til at sikre forsyningssikkerheden og til at højne genanvendelsen. Konsulentteamet er sammensat af en masse forskellige fagligheder, og det er kendetegnende for teamet, at der sker en høj grad af erfaringsudveksling på daglig basis på kryds og tværs af opgaver. Netop vores forskellighed i baggrund og erfaring er en kæmpe styrke, når det drejer sig om at finde gode løsninger på til tider lidt vanskelige opgaver i byen – ude i virkeligheden.

Selvom vi har forskellige opgaver i det daglige, har vi et stort fælles mål: At sikre at københavnerne oplever høj kvalitet i deres affaldsindsamling, og at de får en god kundeservice, når de henvender sig til os.

Om dig
Du har måske erfaring med håndtering af affald, arbejdet med offentlig administration og drift, været selvstændig eller prøvet noget helt fjerde, hvor du dagligt har skullet jonglere borgernes behov op mod nogle overordnede mål og retningslinjer. Du har en rigtig god fornemmelse for, hvordan man møder folk i øjenhøjde og hurtigt får opbygget tillid hos alle – borgere som skraldefolk – så I sammen via dialog kan finde frem til de rigtige løsninger.

Du kan omsætte tal, systemer og informationer på papir til en gangbar løsning, der kan fungere i virkeligheden, selvom det både kan være komplekse informationer og vanskelige forhold, der skal gå op i en højere enhed med en god affaldsløsning som resultat. Du forstår, at vi skal arbejde effektivt, og du bliver nemt fortrolig med forskellige IT-systemer. Og endelig har du forståelse for – og respekterer – at aftalte procedurer, arbejdsgange og forvaltningsloven er rammer, som vi alle skal efterleve.

Herudover er det et plus, hvis du

  • kan arbejde grundigt, systematisk og struktureret
  • kender til affaldsområdet
  • har humor
Om os
Enheden Affaldsindsamling og Sortering består af godt 37 medarbejdere, der arbejder med kundebetjening og data vedrørende affaldsindsamlingen i København samt implementering af projekter i Cirkulær København. Vi er en enhed, hvor der er højt til loftet, god stemning, og hvor du vil opleve en stor grad af frihed under ansvar i forhold til den daglige opgaveløsning. Vi taler åbent om tingene og ved, at vi alle skal bidrage til at skabe og bibeholde en god arbejdsplads. Og så er vi topengagerede, når det drejer sig om at levere god kundeservice og understøtte og sikre, at København når sine ambitiøse mål på ressource- og affaldsområdet.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse er efter gældende overenskomst og i øvrigt efter forhandling med den faglige organisation. Vi har 37 timers arbejdsuge inkl. frokost, og vi har flextid. Der er mulighed for hjemmearbejde.

Ansættelsesstedet er Teknik- og Miljøforvaltningen, Klima og Byudvikling, Affaldsindsamling og Sortering i Njalsgade, 2300 København S.

Forventet tiltrædelse den 1. august 2023 eller muligt. Bemærk at der er tale om midlertidige stillinger frem til 31. januar 2024.

Yderligere information
Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte teamleder Beth Bødker Magnussen på 4041 3340 eller projektleder Anne Dalager på 6113 5173.

Medsend motiveret ansøgning, CV og anden relevant dokumentation.

Søg via linket senest søndag den 18. juni 2023
Vi forventer at holde samtaler onsdag og torsdag i uge 25.

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Teknik- og Miljøforvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelse, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.400 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 4,1 mia. kr.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gladsaxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Københavns Kommune, Borups Allé 177, 2400 København NV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=192252&DepartmentId=23061&MediaId=4780&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5840984

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet