Pædagoger til børnehaven og vuggestuen i Grøndalslund

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Grøndalslund har vokseværk - bliv en del af vores gode arbejdsfælleskab

Hvem er vi?
I Grøndalslund vil du møde en flok dedikerede og dygtige kollegaer, som stiller skarpt på den pædagogiske praksis ved at italesætte fagligheden og med faglige begrundelser sætte mål for vores aktiviteter med børnene. Vi benytter os af smtte som didaktisk redskab.

Vi er i fuld gang med at udvikle vores praksis og har fokus på det faglige indhold med henblik på at sikre høj faglig kvalitet. Vi er optaget af et fællessprog i forhold til det pædagogiske grundlag og er ved at udfærdige vores læreplan.

Vi arbejder med børn i mindre grupper/legegrupper og er optaget af børneperspektivet, sprog, leg og børnefællesskaber.

Vi arbejder i hele klyngen med sprogkasser/legeskemaer og er i gang med at etablere disse. Vi har i 2023 været i gang med et forløb med sprogtrappen for hele klyngens vuggestuemedarbejdere.

Målet er en klart organiseret hverdag, hvor alle voksne kender deres roller, og hvor vi deler os op i små grupper, så vi kan være nærværende over for børnene og planlægge ud fra deres individuelle behov. For vi ved, at når der er styr på organiseringen, så smitter det i høj grad af på kvaliteten.

Hvem er du?
Du er uddannet pædagog eller på vej via sporskiftepædagog. Du kan både være nyuddannet eller være erfaren for at lykkes i jobbet hos os.

Det er vigtigt for os, at du er fagligt funderet og tager udgangspunkt i pædagogfaglige begrundelser i dit arbejde med børnene.

Vi leder efter dig, der kan gå forrest, når vi skal implementere nye initiativer, vedligeholde strukturen og bygge fagligheden op.

Du deler følgende med os
Vi ser den pædagogfaglige rolle som den vigtigste faktor i arbejdet med læringsmiljøer og udviklingen af det enkelte menneske.For os handler faglighed om bl.a. at have en anerkendende tilgang til barnet samt en respekt for barnet som individ i fællesskabet.

Som fagpersonale går vi foran børnene og viser, at der er plads til alle i vores fællesskab.
Vi vægter faglig debat, refleksion og feedback og bruger vores nysgerrighed på hinandens faglighed til udvikling af pædagogisk praksis.

Derudover skal du være samarbejdsorienteret, for vi ønsker at være et hus, som samarbejder på tværs af stuerne/afdelingerne og får det bedste ud af hinandens kompetencer.

Alt efter hvad du kommer med af faglige interesser og evner, får du rig mulighed for at sætte dem i spil hos os. Uanset hvad, glæder vi os til at høre mere om, hvem du er.

Hvorfor vælge os?
Det skal du, fordi vi tilbyder et arbejde, hvor du får lov til at sætte dine kompetencer i spil, få indflydelse på vores praksis og udvikle din faglighed.

Du bliver en del af vores gode arbejdsfællesskab og får kollegaer, som kan lide at arbejde sammen, og en leder som er tæt på praksis og meget inde over de udviklingsprocesser, vi skal igennem.

I Grøndalsund har vi nogle virkelig gode fysiske rammer, som giver gode muligheder for at arbejde i mindre børnegrupper, hvor vi kan fordybe os.

Vi har en dejlig stor legeplads med mange muligheder. Vuggestuen har også deres egen lille legeplads, og børnehaven har et udendørs legeområde. Fælles har vi et udeplateau med et legehus og i kælderen et motorikrum.

Lidt mere om Grøndalslund
Vi er en integreret institution, som rummer tre vuggestuegrupper og tre børnehavegrupper.

Grøndalslund ligger på Ålekistevej i Vanløse, hvor vi har både Grøndalsparken og Damhussøen tæt på.

Vi er en del af Brønshøj/Vanløse Klynge F og har samarbejde med de øvrige institutioner i klyngen.

Personalegruppen er blandet både i forhold til køn, alder og erfaring.

Løn- og ansættelsesforhold
I København får du en bedre løn som uddannet pædagog end i de fleste kommuner. På www.kk.dk/paedagogloen kan du se, hvor meget man tjener som uddannet pædagog i Københavns Kommune.

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst.

I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest samt referencer.

Arbejdstiden udgør 37 timer ugentligt og ansættelse er fra den 1. september 2023 eller snarest muligt.

Arbejdstiden ligger i tidsrummet kl. 6.30 til 16.45. Vi har et tre-ugers rul på både mandage og fredage, hvilket betyder, at du vil have to korte dage på en uge i to ud af tre uger.

I Københavns Kommune arbejder vi med plustid, hvilket betyder, at du har mulighed for at optjene en ekstra uges fri efter et års ansættelse i perioden 1. august til 31. juli.

Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen eller kunne tænke dig at komme på besøg og se vores hus, er du velkommen til at ringe til pædagogisk leder Jette Blixt på 2058 5741.

Søg via linket senest onsdag den 16. august 2023
Vi forventer at afholde samtaler i uge 34.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gladsaxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Københavns Kommune, Borups Allé 177, 2400 København NV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=193273&DepartmentId=23095&MediaId=4780&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5874849

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet