Pædagoger søges til Børnehuset Vævergården ved Bagsværd sø - Tag med på en faglig rejse!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Ved Bagsværd sø, søger Børnehuset Vævergården pædagoger.

Er du interesseret i

  • at tage med på en spændende faglig rejse med dine kollegaer?
  • faglig udvikling og gode muligheder for videreuddannelse?
  • samarbejdet med en leder der vægter god stemning, indflydelse og medinddragelse højt, og en leder der tror på at vi sammen spiller hinanden gode?
Børnehuset Vævergården består af 5 grupper med børn i alderen 0-6 år. Vævergården er et ældre charmerende hus, som er ved at få bygget en helt ny legeplads. I Vævergården er det pædagogiske personale med til at tilrettelægge hverdagen for børnene. Der er mulighed for at få indflydelse på hverdagen og arbejdsgange. Ligeledes er der er plads til kreativitet og fantasi, når det kommer til indretning, lege og aktiviteter.

I Vævergården vægter vi det gode børneliv, og du skal være interesseret i at arbejde med fokus på gode børnefællesskaber i børnehøjde.

Det gode børneliv i Vævergården handler for os blandt andet om tryghed, nærhed, nysgerrighed, fantasi og leg. Det er her vi udvikler børnenes kompetencer. Det betyder at vores fællesskab i Vævergården udspringer i, at pædagogikken altid står forrest i vores arbejde med børnene. Vi vægter det enkelte barn højt, men prioriterer også fællesskabet og gruppen. Vi anerkender, støtter, guider og motiverer børnene i deres udvikling.

Med Bagsværd sø lige ved siden af, vil der være rig mulighed for at gå på opdagelse i naturen og bruge udelivet sammen med børnene. Det er ikke et krav at der er stort kendskab til naturen, men blot lysten til at færdes i den, at være nysgerrig sammen med børnene og bruge sin fantasi. Fantasien sætter ingen grænser, når der arbejdes i vores Remida-rum. Her kan du sammen med børnene arbejde med kreative processer.

Vi forventer, at du
  • er uddannet pædagog
  • er nysgerrig og tager ansvar ind i fællesskabet
  • sammen med dine kollegaer giver børnene den bedste dag.

Børnehuset ligger på Slotsparken 29-31, 2880 Bagsværd.

I Gladsaxe kommune har vi personalegoder, blandt andet fri adgang til svømmehal, motionscenter, løbeklub, samt skattefri offentlig transport. Desuden er der en feriefond til at leje sommerhuse igennem.

Hvis du er nysgerrig så ring til børnehusleder Sabrina på telefon 29 42 92 16 og aftal et besøg.

Samtalerne vil blive afholdt løbende. Ansøgningsfrist 27. juni 2024.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn/identitet, seksualitet, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gladsaxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Vævergården, Slotsparken, 2880 Bagsværd

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6068078

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet