Netdøgnrapport gældende 6.-8. april 2020

dato

Bagsværd er i nat nævnt i døgnrapporten fra Københavns Vestegns Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Bagsværd er i nat nævnt i døgnrapporten fra Københavns Vestegns Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

35-årig mand sigtet for butikstyveri i Herlev

Mandag den 6. april kl. 17.15 kørte en politipatrulje til en anmeldelse om et butikstyveri fra supermarked på Herlev Bygade i Herlev. Butikkens personale havde tilbageholdt en 35-årig mand, idet han havde stjålet diverse barberartikler. Patruljen sigtede ham for butikstyveri, som han erkendte i øjeblikket.

 

Indbrud i villa i Måløv

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et villaindbrud sket mellem lørdag den 4. april kl. 10.00 og mandag den 6. april kl. 21.30 på Gjørdingvej i Måløv. Et vindue var opbrudt, og en taske samt madvarer og en køkkenartikel var stjålet. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

 

Indbrud i villa i Bagsværd

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et villaindbrud sket mellem søndag den 29. marts kl. 15.00 og mandag den 6. april kl. 13.15 på Åsen i Bagsværd. Et vindue var opbrudt, og diverse smykker var stjålet. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

 

Indbrud i villa i Herlev

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et villaindbrud sket mellem fredag den 3. april kl. 17.00 og mandag den 6. april kl. 07.10 på Dalbugten i Herlev. Et vindue var opbrudt, og diverse elektronik var stjålet. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

 

Indbrud i villa i Hvidovre

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et villaindbrud netop sket mandag den 6. april kl. 21.11 på Greve Alle i Hvidovre. En dør var opbrudt, og diverse smykker var stjålet. Et vidne havde set to mistænkelige gerningsmænd forlade stedet på cykel. De beskrives som:
A: Mand, dansk af udseende, 25-35 år, 175-180 cm. høj, almindelig kropsbygning, hvid hudfarve. Han var iført sort tøj og medbragte en rygsæk og cykel
B: Mand, 25-35 år, 175-180 cm. høj, almindelig kropsbygning, hvid hudfarve. Han havde fuldskæg, var iført sort tøj og grøn hue og medbragte en cykel.
Københavns Vestegns Politi efterforsker sagen og modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114. 

 

Vær opmærksom på indbrud

Overordnet siger vi: 
1. Gør det besværligt: Huset (låse, døre, vinduer) skal kunne modstå indbrudsforsøg i 3 min. Brug tænd/sluk lys udendørs, tyven kan ikke lide at skabe opmærksomhed. Lim glaslister fast og skru rammen fast med stålskruer. Sæt ekstra beslag på udsatte vinduer, hvor tyven kan have arbejdsro.
2. Gør det risikofyldt: Aftal nabohjælp! Det tyven frygter mest er mennesker, der er opmærksomme. Aftal at passe på hinandens boliger i ferierne – brug nabohjælp (feriekalender). Aftal at I er opmærksomme i hverdagen og reagere hvis i ser noget der stikker ud – brug nabohjælp (advarsler). Hold hækken lav til vejen, så tyven ikke har arbejdsro
3. Brug din sunde fornuft: Ryd op og fjern f.eks. iPad fra vinduet og rod i haven med børnenes legetøj.

 

14-årig dreng taget for kørsel uden førerret i Brøndby Strand

En politipatrulje standsede mandag den 6. april kl. 03.25 en 15-årig mandlig bilist på Ny Mæglergårds Allé i Brøndby Strand. Drengen havde ikke kørekort, hvorfor patruljen afhørte ham i kørsel uden førerret samt kontaktede hans forældre. 

 

26-årig mand sigtet for kørsel uden førerret i Brøndby

Mandag den 6. april kl. 19.20 standsede en politipatrulje en 26-årig mandlig bilist på Solkær i Brøndby. Manden havde ikke kørekort, hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret. Han erkendte i øjeblikket.

 

23-årig mand sigtet for kørsel uden førerret i Brøndby

Tirsdag den 7. april kl. 01.20 standsede en politipatrulje en 23-årig mandlig bilist på Brøndbyvester Boulevard i Brøndby. Mandens kørekort var administrativt inddraget, hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret. Han erkendte i øjeblikket.

 

34-årig mand sigtet for kørsel uden førerret i Herlev

En politipatrulje standsede tirsdag den 7. april kl. 17.32 en 34-årig mandlig bilist på Herlev Hovedgade i Herlev. Manden havde ikke kørekort, hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret. Han erkendte i øjeblikket. 

 

Kørsel uden førerret kan koste bilen

Fører du bil uden førerret, er bøden 7.000 kroner første gang. Anden gang koster det 8.500 kroner. Tredje gang er bøden 10.500 kroner plus at bilen kan konfiskeres. Fjerde gang koster det 14.000 kroner og derefter fængselsstraf.

30-årig mand sigtet for flere overtrædelser af færdselsloven i Glostrup

En politipatrulje standsede mandag den 6. april kl. 15.40 en 30-årig mandlig bilist på Motorring 3 ved Glostrup. Manden anvendte ikke sikkerhedssele, hvorfor han blev sigtet for dette. Han erkendte i øjeblikket. Han havde desuden ikke kørekort, hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret som han erkendte i øjeblikket. Manden blev ligeledes skønnet narkopåvirket, hvorfor han blev sigtet og anholdt for narkokørsel samt kørt til politigården i Albertslund. Han erkendte i øjeblikket. Han blev også sigtet for at være i besiddelse af narko, som han erkendte i øjeblikket. 

 

Narkotikakørsel

Straffen for narkokørsel afhænger af, om der er tale om kørsel med hash i blodet eller kørsel med andre stoffer i blodet. I begge tilfælde er bøden indkomstbestemt og beregnes ud fra årsindtægten.
Kørsel med hash i blodet: Straffen første gang for kørsel med hash i blodet afhænger af THC-koncentrationen, som er inddelt i tre niveauer: Lavt, middel og højt. Her er straffen henholdsvis en halv måneds nettoløn og et klip i kørekortet, en måneds nettoløn og betinget frakendelse af førerretten og en måneds nettoløn og ubetinget frakendelse af førerretten.
Kørsel med andre narkotiske stoffer i blodet: Straffen første gang for kørsel med andre narkotiske stoffer i blodet er bøde og giver hel måneds nettoløn samt altid en ubetinget frakendelse af førerretten. Gentagen narkokørsel udløser fængselsstraf uanset om, hvilken form for narko der er tale om. Fængselsstraffen kan gøres betinget mod en indtægtsbestemt bøde på en måneds nettoløn og afvikling af samfundstjeneste eller behandling mod narkotikamisbrug. Hvis du tidligere har en afgjort spiritussag og efterfølgende kører narkokørsel, betragtes det som anden gang du kører narkokørsel.

 
Kilde: Københavns Vestegns Politi