Lærer til 2. årgang på skolen med fokus på professionelle læringsfællesskaber

Profilbillede
dato

Brænder du for undervisning? Er du udviklingsorienteret? Kan du bevare roen og skabe tryghed og spændende undervisning for eleverne i en foranderlig dagligdag? Så søg til Skovbrynet Skole, som søger en relationskompetent lærer til vores kommende 2. årgang.

Vi søger en aktiv, fleksibel og engageret lærer med gode samarbejdsevner, der har vilje og lyst til at indgå i tæt samarbejde med kollegaer og forældre omkring børnenes trivsel og læring. Vi leder efter en kollega, der tør byde ind med ideer og konstruktiv feedback og er med til at skabe et godt arbejdsmiljø.

Vi søger en lærer til danskundervisningen samt klasselærerfunktion i en 2. klasse, der har lyst til at indgå i et tæt og forpligtende samarbejde med årgangsteamet. Samarbejdet i de lokale årgangsteams er en central del af at arbejde på Skovbrynet Skole, da vi tror på, at komplekse problemstillinger udelukkende kan løses i et forpligtende samarbejde.

Derudover indeholder stillingen også andre mindre fag på årgangen og muligvis også andre undervisningsopgaver på resten af skolen.

Vi er i Gladsaxe kommune derudover i fuld gang med at arbejde med at forbedre deltagelsesmulighederne for alle elever og har i den forbindelse glæden af, at mange af vores kolleger fra PPR og Familieafdelingen også har vores skole som deres daglige arbejdsplads. Derved kan vi langt hurtigere sætte koordinerede indsatser i gang, når børn har brug for noget ekstra.

Hvem er vi
Skovbrynet Skole ligger i Bagsværd mellem villakvarterer og bydelen Værebro Park. Skovbrynet har fokus på professionelle læringsfællesskaber, relationskompetence og co-teaching som led i at etablere en platform for at læring og trivsel kan gå hånd i hånd. Vi har en international profil der arbejder aktivt med verdensmålene, og vi har ligeledes stolte fællesskabsfremmende traditioner på skolen, som vores ca. 380 skønne elever er en stor del af.

Om dig
Vi forventer, at du:

 • Arbejder for at skabe deltagelsesmuligheder for alle elever i fællesskabet.
 • Er stærk i arbejdet med klasseledelse og relationer.
 • Er en teamspiller og ser fordelen i det professionelle læringsfællesskab.
 • Kan håndtere forandringer i løbet af et skoleår - hvis det skulle være nødvendigt.
 • Har en naturlig, åben og anerkendende tilgang til de mennesker, du omgås, og har et godt humør.
 • Har et positivt livs- og dannelsessyn, hvor du ser muligheder frem for begrænsninger.
 • Arbejder struktureret og kan tage aktivt del i det faglige samarbejde, bl.a. i fælles forberedelse med fagkollegaer på årgangen.
 • Kan indgå i et tæt samarbejde med elever, forældre og kollegaer.

Vi kan tilbyde dig
 • Et tæt teamsamarbejde, hvor vi arbejder målrettet og har fokus på professionelle læringsfællesskaber som det bærende i teamsamarbejdet.
 • En skole der værdsætter mangfoldigheden og arbejder på, at både børn og voksne trives
 • En skole med en hverdag, hvor læring og fællesskab går hånd i hånd
 • Et spændende arbejde med kontakt til børn, forældre og kolleger
 • At du som nyansat får tilbudt en mentor i det første skoleår
 • Høj grad af medindflydelse

Hvad skal du gøre nu…
Du kan læse mere om Skovbrynet Skole på vores hjemmeside. Hvis du har brug for at vide mere, så kontakt skoleleder Carsten Bott på telefon 40 33 75 80 eller souschef og faglig leder for indskolingen Thomas Sandau på telefon 24 67 85 41.

Mere information:
Stillingen er en fuldtidsstilling fra 1. august 2024 eller snarest muligt derefter

Løn efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist 31. juli 2024 kl. 12.00.
Ansættelsessamtaler vil finde sted løbende

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn/identitet, seksualitet, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gladsaxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Skovbrynet skole, Værebrovej, 2880 Bagsværd

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6068102

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet