Kultur- og Fritidsforvaltningen søger nattevært til at skabe gode og trygge rammer om Københavns natteliv

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at bidrage til et trygt og balanceret natteliv i København?

Hvem er natteværterne?
Natteværterne er på gaden i Indre By og københavnske festområder i nattetimerne. Vi byder byens gæster velkommen og får skruet ned for stemningen, når den er skruet lidt for højt op.

Vi arbejder for, at nattelivet i København er godt og trygt at færdes i for såvel byens gæster som beboerne i byen. Vi arbejder dialogbaseret, møder folk i øjenhøjde, og vi indgår i et stærkt samarbejde med andre aktører i det københavnske natteliv som eksempelvis Politiet, Beredskabet, gadeplansmedarbejdere og erhvervslivet.

Og nu arbejder vi på at rekruttere en ny nattevært til holdet.

Hvad tilbyder vi?
Som nattevært vil du modtage træning i værtsopgaven og uddannelse i konflikthåndtering, førstehjælp m.m.

Derudover vil du blive en del af et stærkt fællesskab i en spændende organisation med politisk bevågenhed. Arbejdstiden ligger primært torsdag-lørdag mellem klokken 22.00-6.00. Vores natteværter har i gennemsnit 2-5 vagter pr. måned.

Hvem er du?

  • du kan først og fremmest se dig selv som en del af et stærkt hold, hvor vi hjælper hinanden og udviser handlekraft, når der opstår nye udfordringer
  • du har nemt ved at gå i respektfuld dialog med mange forskellige mennesker – unge som ældre
  • du har en naturlig myndighed, som gør, at folk lytter til dig
  • du kan med fordel allerede have kendskab til rollen som ”vært” fra andre områder, men det er ikke et krav. Det kan være igennem erfaring med socialt og dialogbaseret arbejde, crowd safety, servicefag, livredder, studerende inden for social- og sundhedsfaglige uddannelser, dørmand, gadeplansmedarbejder eller del af et frivilligt beredskab m.m.
Du har muligvis allerede kendskab til konflikthåndtering, førstehjælp og andre færdigheder, der kan være nyttige, når man arbejder i byen i aften- og nattetimerne.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er timeaflønnet med afsæt i FOA’s overenskomst. Hvis du allerede er ansat i Københavns Kommune, vil din arbejdstid blive tilrettelagt efter aftale med din nærmeste leder.

Som nattevært bliver du en del af et hold med stor diversitet i faglige baggrunde og kompetencer. Det ser vi som en stor styrke. Vi opfordrer derfor alle uanset køn, seksualitet, nationalitet og baggrund til at søge stillingen. Stillingerne er placeret i Tryghed og Værtskab, Faciliteter ved Kultur- og Fritidsforvaltningen.

Inden tilbud om ansættelse vil der blive indhentet børne- og straffeattest.

Hvis du vil vide mere om arbejdet som nattevært, er du meget velkommen til at kontakte Christian Klinke på 5149 4896.

Sammen gør vi en forskel!

Søg via linket senest tirsdag den 13. juni 2023
Samtaler vil blive løbende afholdt.

Kultur- og Fritidsforvaltningen
Kultur- og Fritidsforvaltningen er Danmarks største kulturforvaltning. Vores arbejdsopgaver spænder bredt fra idræt, kultur og borgerservice til huslejenævn, folkeregister, vielser og afvikling af valg og folkeafstemninger. I Kultur- og Fritidsforvaltningen arbejder vi for at skabe de bedste rammer for kultur- og fritidslivet i København – og i samarbejde med københavnerne at skabe en by, der lever og udvikler sig. Vi er en politisk ledet organisation og har til opgave at understøtte og udleve politiske beslutninger. Alt sammen med det overordnede formål at give københavnerne et bedre kultur- og fritidsliv og være en åben og professionel indgang til Københavns Kommune.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gladsaxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Københavns Kommune, Borups Allé 177, 2400 København NV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=192295&DepartmentId=23070&MediaId=4780&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5842648

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet