Kommunikatør til storytelling og SoMe

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi leder efter dig, der fortæller engagerende historier til vores 4000 kolleger, rammer plet på SoMe og har flair for visuelle virkemidler.

Sundhedsvæsenet er under forandring, og det kræver nærværende og nytænkende formidling at følge med. Vi er i gang med at forberede os på, at vi om få år flytter ind i nye og moderne rammer, samtidig med at hospitalet lever videre og nye vigtige historier fødes døgnet rundt.

De historier handler om alt fra vores særlige tilgang til behandling og bæredygtighed til hospitalet som en arbejdsplads, der prioriterer ny forskning og trygt arbejdsmiljø i et sundhedsvæsen, der løber stærkt. Den slags historier er vigtige at fortælle til både patienter, medarbejdere og byens borgere – og vi har brug for din hjælp til at gøre det.

Om dig
Du er kommunikations- eller journalistuddannet, så vi tager for givet, at du er en dygtig skribent, der kender en god historie og forstår at formidle og versionere den på tværs af platforme.

Det er en klar fordel, hvis du kan arbejde med layout og har erfaring med foto og videoproduktion. Som kollega er du udadvendt, fuld af ideer, og klar på at arbejde i et team. Du stoler på det, du kan tilbyde som kommunikatør - særligt i mødet med andre stærke fagligheder, når du rådgiver.

Hospitalet er til stede på de fleste sociale medier, og vi har et velbesøgt intranet og hjemmeside samt et godt samarbejde med pressen. Vi arbejder strategisk med alle kanaler, og du skal være med til at sørge for, at vi udvikler vores kommunikation i nye og vellykkede retninger.

Om os
Du bliver en del af et team, hvor vi arbejder med udgangspunkt i behov og med vægt på læring og feedback. Du kommer både til at sidde med egne opgaver og løse andre i samarbejde med kolleger i kommunikationsteamet, i hospitalets kliniske afdelinger og i organisationen bag det nye hospitalsbyggeri.

Vi er et mindre kommunikationsteam, der sidder tæt på hospitalsdirektionen og byggeriet. Vi har en bred kommunikationsfaglighed og hjælper hospitalets mange afdelinger med forandringskommunikation, forskningsformidling, presse, layout, web, sociale medier, podcast, video og meget andet, både internt og eksternt.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte kommunikationschef Tanya Vorm på telefon 40 86 98 91 eller e-mail tanya.vorm@regionh.dk, for at høre mere om stillingen.

Ansøgningsfristen er 6 august 2023
Der afholdes samtaler den 14. august og eventuel 2.samtale den 18. august.

Tiltrædelse 15. september 2023 eller hurtigst muligt derefter.

Prøv knappen "Søg" i højre side for, at sende din ansøgning og bilag afsted til os.

Det praktiske
Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gladsaxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Bispebjerg Hospital, Bispebjerg Bakke 23, 2400 København NV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=250040&DepartmentId=18497&MediaId=4714&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5851434

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet