Kok til køkkenet på Thorupgården – bliv tilkaldevikar i vores madglade team i

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi leder efter en engageret og passioneret kok til vores psykiatriske bosted på Nørrebro i København.

Som tilkaldevikar vil du blive en vigtig del af vores lille, men dedikerede team på 4 personer, der hver dag – alle årets dage – laver mad fra bunden til vores skønne mangfoldighed af borgere i alderen 20-85 år. Med fokus på økologisk produktion og en minimumsprocent på 90% stræber vi efter at skabe sunde og velsmagende måltider, der gør en positiv forskel i vores sårbare borgeres liv.

Dine arbejdsopgaver vil inkludere alt fra planlægning til tilberedning af maden. Du vil også være ansvarlig for rengøring og oprydning i køkkenet samt samarbejde på tværs af faggrupperne. Det er vigtigt, at du er komfortabel med at omgås andre med psykiske lidelser og at du kan kommunikere og agere i pressede situationer.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling på vores psykiatriske bosted, hvor du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Vi lægger stor vægt på høj faglighed og en god arbejdskultur, hvor glade kollegaer og en god tone er i centrum.

For at trives i rollen forventer vi, at du er mødestabil, pålidelig og fleksibel. Evnen til at arbejde selvstændigt og på tværs af faggrupperne er vigtig, og erfaring fra lignende steder vil være en fordel.

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores daglige leder Peter Rabe på 2124 4676 eller vores afdelingsleder Tina Kulmbak på 2031 6992.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Hvis du er interesseret i stillingen som tilkaldevikar i vores produktionskøkken, så send os venligst din ansøgning og CV.

Søg via linket senest søndag den 6. august 2023

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gladsaxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Københavns Kommune, Borups Allé 177, 2400 København NV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=193003&DepartmentId=21491&MediaId=4780&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5861271

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet