BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Brænder du for at arbejde med it-sikkerhed, sikring af persondata, risikovurderinger og konsekvensanalyser? Som it-koordinator får du en vigtig rolle i at sikre it-løsninger til vores forskningsområder ved bl.a. at understøtte risikovurderinger, håndtere databehandleraftaler og rådgive om GDPR i praksis.
Din hverdag som it-koordinator Sekretariatet på Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø består af ca. 10 medarbejdere. Vi løser opgaver inden for it, jura, GDPR og it-sikkerhed.
Som it-koordinator skal du bidrage til at udvikle it-sikkerheden og kommer til at arbejde med implementering af NIS2 direktivet. Vi arbejder løbende med opdatering af vores systemunderstøttelse og med dokumentationen for vores sikkerheds- og modenhedsniveau.
Dine primære opgaver vil være:
- Definere, formidle og vedligeholde processer for cloud-sikkerhed
- Opdatere og gennemgå sikkerhedskrav i forbindelse med kontraktindgåelse, leverandørstyring, udbudsmateriale, databehandleraftaler og applikationer mv.
- Udarbejde dokumentation for compliance og DPIA’re i ISMS
- Udarbejde skriftlige oplæg til direktionen og departementet vedr. it-sikkerhed
- Sikre overholdelse af de gældende tekniske minimumskrav
- Deltage i den daglige it-drift på administrator niveau.
Bliv vores nye kollega Vi forestiller os, at du har en akademisk uddannelse inden for it, men du kan også have en anden baggrund og gerne erfaring med it.
Derudover ser vi gerne, du har erfaring med:
- Erfaring med leverandør- og projektstyring, gerne fra en anden statslig kontekst, så du kender Statens it og deres service portal
- Har arbejdet i eller kender til Risma, Nvivo og/eller Pure
- Erfaring som systemadministrator på Windows server niveau
- Kan afholde webinarer, facilitere møder og opsætte AV-udstyr
- Erfaring med opsætning og administration af mobile enheder.
Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter hurtigst muligt og senest den 1. oktober 2023.
Hvis du har en akademisk uddannelse bliver du ansat som akademisk medarbejder efter overenskomsten for akademikere i staten. Med de rette kvalifikationer er der mulighed for ansættelse som specialkonsulent. Hvis du ikke er akademiker, bliver du ansat som it-medarbejder efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.
Dit daglige arbejdssted er Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, Lersø Parkallé 105, 2100 Kbh Ø.
Spørgsmål og ansøgning Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte Sekretariatschef Anne Marie Clemensen på tlf. 29357308.
Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest mandag den 7. august 2023.
Vi forventer at holde samtaler i uge 33 og 34.
Vi ser frem til at læse din ansøgning.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Gladsaxe Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, Lersø Parkallé 105, 2100 København Ø
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 07-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=170901&DepartmentId=6068&MediaId=338&SkipAdvertisement=true
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5877462