Gladsaxe Skovbørnehave søger naturhelt eller skovtrold?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du til UDELIV og er du en aktiv natursuperhelt eller skovtroldsprinsesse? Tør du smage på en myre? Elsker du mudderbadning? Så kom ”glad og legende” til et pædagog- eller medhjælperjob i den selvejende børnehave, Gladsaxe Skovbørnehave
Vi søger en pædagog og en medhjælper 30-37 timer ugentligt med start senest 1.8. I skal arbejde som team, så måske kender du en, der kunne være din gode makker? I kunne starte sammen på en ny og god hverdag i Gladsaxes mest eftertragtede børnehave -en meget sjælden mulighed! Du er selvfølgelig også velkommen til at søge uden en makker.

En ny helt almindelig hverdag, som kunne se sådan ud…

I starter morgenen med den planlagte forberedelse, hvor I diskuterer børnenes udvikling og den næste uges pædagogiske aktiviteter ud fra et overordnet tema, vi har valgt i fællesskab i huset. Sammen sætter I målet for dagene og fagligheden er høj; I finder gode løsninger og afprøver nye måder, at gøre tingene på. I har særlig fokus på børnenes trivsel og omsorgen i hverdagen. Venskaber og børnenes sociale kompetencer er de vigtigste parametre I holder jer for øje, fordi I lytter til børnene, der siger; ”jeg vil gerne have venner, jeg kan lege med.”

Efter forberedelsen skal I igen på tur i skoven sammen med en flok nysgerrige og kreative børn. At der er ”højt til loftet” giver lidt færre konflikter mellem børnene og en naturlig ”low arousal” – I fordyber jer i emnet I har planlagt, leger de strukturerede lege hvormed I styrker de sociale relationer, eksperimenterer med sproglige finurligheder, er kreative, balancerer og triller, stopper op og studerer skovsneglen I finder på vejen. Til frokost, spiser I den gode mad, som I har haft med i rygsækken, og efterfølgende går I hjemad, pakker ud, skifter måske overtøj, læser for børnene, laver puslespil, leger i haven, samt løser alle de almindelige praktiske opgaver. Du joker med børnene og dine kolleger – I har indimellem travlt - men I hjælper hinanden hele tiden.

Lyder det som en god arbejdsdag for dig/Jer? SÅ LÆS VIDERE…

Vi søger kolleger der…

 • er nærværende i dialogerne med børnene
 • er deltagende i børnenes lege og er nysgerrig på deres initiativer og perspektiver
 • har humor og let til smil – også når det ”brænder på”
 • arbejder konstruktivt og med engagement, for at skabe den allerbedste hverdag i vores fantastiske rammer
 • har lyst til at byde ind til forberedelsen i arbejdet med Den fælles faglige ramme i Gladsaxe

Vi søger en pædagog der…
 • kan tage hovedansvaret for en gruppe børn, sammen med en medhjælper (ca. 13 børn, når alle er startet). Du vil skulle stå for kontakten med forældrene og indkøringen af de nye børn, der starter nu og følge dem de første to år i børnehaven. Vi har en god procedure for dette, men er også åbne for nye ideer
 • kan planlægge og strukturere jeres dagligdag
 • kan have overblik og arbejde med børnenes individuelle behov og gruppens trivsel
 • kan arbejde selvstændigt, og ved hvornår du har brug for hjælp, og kan sige til
 • kan se vigtigheden i et godt samarbejde i hele huset; vi sparrer meget på tværs af grupperne, hjælper hinanden og alle kender alle børn og familier.

Vi tilbyder også…
 • et godt indkøringsforløb planlagt efter dine/jeres behov, støtte og sparring
 • mulighed for at uddanne dig, f.eks. til sprogpædagog (vi vil gerne have flere)
 • kommunens kurser for pædagogisk personale
 • oplæg for personale i de 3 selvejende institutioner – til august 2024 har vi bl.a. arrangeret et med Anne-Mette Sohn om ”low arousal” og psykisk arbejdsmiljø
 • stor indflydelse på dit eget skema, under hensynsstagen til dine kollegers ønsker
 • planlagt forberedelsestid en gang ugentligt om morgenen, samt efter behov
 • meget udeliv – du skal kunne lide at være ude i alt slags vejr, også i regn og sne
 • en høj faglighed og stabile kolleger, der brænder for deres arbejde og sjældent er syge
 • ledelse, der er bevidste om ”det muliges kunst” og hjælper med at prioritere i opgaverne.

Gladsaxe Skovbørnehave er en helt særlig børnehave med 43 naturglade børn i alderen 3-6 år, der er inddelt i 3 aldersopdelte grupper med 13-18 børn i hver gruppe. En stabil kerne på 3 pædagoger og 1 pædagogiske assistent, samt en studerende og et par medhjælpere. Vores hus er stort, charmerende hus lige op til skoven og Skovbrynet S-togs station. Herfra går vi næsten hver formiddag på ture ud af huset; i skoven, besøger de ældre på Bakkegården, tager på biblioteket eller museer. Om morgenen og eftermiddagen er vi i vores store naturlige have, og går kun ind når vejret er rigtigt voldsomt. Næsten alt, hvad man i almindelige børnehaver laver indenfor, kan også laves udenfor.

Vi har gode og gennemdiskuterede rutiner og en organisering, der skaber de bedste rammer for samarbejdet i en udviklingsparat personalegruppe. Udfordringer løses i fællesskab, med tillid og frihed under ansvar; for de fælles beslutninger og de aftaler, der er vores fundament, og som får det hele til at fungere. Vi scorer højt på vores tilsyn.

Forældrene er meget engagerede og har tilvalgt Skovbørnehaven helt bevidst; familierne kommer fra hele kommunen og de støtter op om børnehavens mangeårige traditioner og vores fælles hverdag. Vores brugertilfredshed er høj og ventelisten er lang. Forældresamarbejdet bliver prioriteret højt.

Børnene i Gladsaxe Skovbørnehave er velstimulerede på alle parametre, virkeligt nysgerrige og meget kreative. De er vant til at fortælle om deres perspektiver og hvad de syntes er vigtigt.

Vi opfordrer dig til at kigge på vores hjemmeside og på facebook inden du skriver ansøgningen.

Gladsaxe Kommune tilbyder også personalegoder - herunder fri adgang til svømmehal, motionscenter, løbeklub samt skattefri offentlig transport. Kommunen har desuden en feriefond, hvor det er muligt, at leje sommerhuse til en fordelagtig pris.

Vi glæder os til at høre fra dig. Ansættelsessamtaler vil foregå løbende og dette stillingsopslag tages af nettet, hvis stillingenerne besættes inden udløbsdato – derfor skal du ikke vente med at søge, hvis du føler dig fristet.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gladsaxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (30-36 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Gladsaxe skovbørnehave, Skovdiget, 2880 Bagsværd

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6036364

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet