Gladsaxe fejrer 31 lokale virksomheders fremgang med Børsens Gazelle anerkendelse

Foto: Gladsaxe Kommune.
dato

Onsdag den 6. februar blev der afholdt en særlig fejring for de 31 virksomheder i Gladsaxe, som er blevet udnævnt til Børsens Gazeller.

Fejringen fandt sted i byrådssalen, og her havde virksomhedslederene mulighed for at nyde netværk, snacks og champagne – alt sammen arrangeret af lokale kommunale aktører og personligt lykønsket af borgmester Trine Græse.

I sin tale til virksomhederne, understregede borgmester Trine Græse de mange udfordringer og kriser disse virksomheder kæmpede igennem for at nå til hvor de er i dag. Hun påpegede også, hvordan kommune er stolt af deres resultater og ønskede at anerkende deres betydelige indsats. Borgmesterens mål med arrangementet er, at skabe gode relationer på tværs af virksomheder, brancher og kommune.

At blive kåret som en Gazelle-virksomhed betyder, at man har haft positiv vækst over de sidste fire regnskabsår og samlet set mindst har fordoblet sin omsætning. Under én procent af danske virksomheder opnår dette. Af de 31 virksomheder i Gladsaxe, der blev kåret som Børsen Gazeller, er 14 af dem tidligere blevet kåret som Børsen Gazeller.

AGC Biologics A/S - en syv gange Gazelle-virksomhed

Life science-virksomheden AGC Biologics A/S står ud blandt Gazelle-virksomhederne. Dette skyldes, at det er syvende gang, de modtager denne fornemme anerkendelse. Lars Christian Falkensteen von Gersdorff, Vice President Process Development i AGC Biologics A/S, understreger det hårde arbejde, dedikationen og den store indsats, der ligger hos alle firmaets medarbejdere som årsagen til deres løbende succes og er tydeligt begejstret for den anerkendelse, som Gazelle-titlen giver.

De 31 virksomheder fra Gladsaxe, som er blevet Gazelle-virksomheder, dækker over en bred vifte af forskellige industrier og sektorer. Fra mode til fremstilling, teknologi til detailhandel, illustrerer disse virksomheder Gladsaxes diversificerede og robuste erhvervslandskab, og deres fortsatte vækst og succes signalerer en sund økonomisk fremtid for kommune som helhed.


https://gladsaxe.dk/kommunen/kommunen/nyhedsarkiv/erhverv/gladsaxes-mange-gazeller-blev-fejret-paa-raadhuset
Kilde: Gladsaxe Kommune