BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Bæredygtigt køkken, familievenlige arbejdstider og fantastiske kolleger. Lyder det som ingredienserne til dit næste job?
Så er det måske dig, der skal være Køkkenchef hos Novo Nordisk - NN2 i Bagsværd - og sørge for, at frokosten, fortsat, bliver dagens højdepunkt for gæsterne.
Compass Group – sund mad og bæredygtighed i fokus
Hos Compass Group sørger vi for forplejningen til en bred vifte af virksomheder. Vi driver 380 kantiner i Danmark – og fælles for dem alle er, at det sunde og bæredygtige er omdrejningspunktet. Derfor bliver alle vores kantiner mærket med Det Økologiske Spisemærke i bronze.
Bliv midtpunkt for både dine medarbejdere og jeres gæster
Du kan glæde dig til at blive en uundværlig del af huset, når du og dine medarbejdere kokkererer jer lige ind i gæsternes hjerter. Service og tæt dialog med de daglige frokostgæster er fundamentet for en god oplevelse for vores gæster.
Du skaber fundamentet i kantinen sammen med fantastiske kolleger
Som Køkkenchef i NN2-Novo Nordisk, ved du hvad det vil sige at være en god leder og motiveres af at få dine kolleger til at trives og shine. Med et team på 7 fagligt stærke medarbejdere, har du de bedste forudsætninger.
Du bidrager med god energi og motiverer dine medarbejdere til at følge dig mod jeres fælles mål. Det gør du med en klar retning og ved at sætte standarden for, at I behandler hinanden med respekt, opbygger teamånd og udvikler jer. Det er sådan vi udøver god ledelse i Compass Group og vi sørger for at både du og dine kolleger bliver klædt på i jeres rolle.
På de interne linjer sikrer du driften af hele køkkenet, trivslen blandt kollegerne og at de administrative opgaver som menuplanlægning, indkøb, fakturering og egenkontrol bliver udført.
På de eksterne linjer sikrer du, at vores ca. 350 gæster er i fokus og værtskab er i højsæde for at vores gæster føler sig velkommen, når de går om bord i Jeres buffet.
Du vil desuden blive en aktiv, og udviklende del af køkkenchef-gruppen på Novo Nordisk kontrakten, hvor gastronomiske input, menuplanlægning og økonomi er i højsædet, ved hvert møde.
Madøre med stor forkærlighed for ledelse og udvikling
Du ved, at bæredygtighed ikke kun handler om mad, men også om trivsel. Du er nemlig udstyret med en stor portion empati – og derfor nyder dine kolleger at arbejde sammen med dig.
Og så forestiller vi os, at du:
- har en baggrund som souschef eller køkkenchef
- har et bankende hjerte for ledelse og gæstepleje samt erfaring fra tilsvarende stilling
- er observant og har en god fornemmelse for, hvilken mad der gør gæsterne glade
- er en foodie, der ikke kan lade være med at følge trendsene – så dit køkken hele tiden udvikler sig.
Vi tilbyder mere end bare løn
Vi tilbyder en fast stilling på 37 timer med en lønpakke som er sammensat på følgende måde:
- Attraktiv grundløn, efter kvalifikationer
- Bonus baseret på økonomiske og gastronomiske resultater
- 15% pension, 10% arbejdsgiverbidrag og 5% medarbejderbidrag
- Firmabetalt sundhedsordning, med mulighed for behandling hos f.eks. kiropraktor og fysioterapeut
- Mødetiderne er mandag til fredag mellem kl. 0630 og kl. 1430
Har vi vakt din appetit?
Send os derfor dit CV og et par ord om dig selv allerede i dag, da vi løbende holder samtaler. Her afklarer vi også nærmere, hvornår du har mulighed for at starte op.
Vi kan ikke vente med at høre fra dig!
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Gladsaxe Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Compass Group Danmark A/S, Rued Langgaards Vej 8 1. Sal, 2300 København S
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 22-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://compassgroupdanmarkas.hr-on.com/show-job/158650?linkref=129880&locale=da_DK
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5894409