Bagsværd støtter Missing People's eftersøgninger

Foto: Missing People . Organisationen vender hver en sten for de pårørende
Profilbillede
dato

Hvert år forsvinder omkring 600 danskere.

Det er to personer, der hver eneste dag vælger at forsvinde eller ikke kommer hjem som forventet. En situation, hvor de pårørende står magtesløse tilbage med tusindvis af skrækscenarier, der spøger i deres hoveder.

Til trods for, at politiet gør alt i deres magt, for at finde de forsvundne personer, er de, som så mange andre offentlige instanser, ressourcemæssigt begrænsede. 

Her kommer Missing People ind i billedet.

En organisation, der arbejder frivilligt, døgnet rundt, og som er hurtige til stable et indsatsteam og et hold frivillige søgere på benene.  

Når den pårørende anmelder en forsvunden person, men politiet stopper deres eftersøgning, kan de give grønt lys til, at Missing People sætter en videre eftersøgning i gang. 

Dét er en sag, vi støtter op om hos VORES Bagsværd, så vi kan hjælpe til med at få familiemedlemmer, venner, kolleger eller naboer hjem til deres kære igen.

Fra dags dato indgår Missing People og VORES Bagsværd derfor i et samarbejde, som i praksis betyder, at vi fremadrettet deler alle efterlysninger og opdateringer om forsvundne personer på vores hjemmeside her. 

På redaktionen og i Missing People nærer vi et stort ønske om at hjælpe til med at sprede de vigtigste budskaber på de platforme, vi råder over. 

Det er et samarbejde, som vi er gensidigt stolte af og som vi håber kan være med til at gøre en forskel, for vi kan ikke understrege nok, hvor stor betydning Missing Peoples sag har. 

Skulle du ønske at blive frivillig søger på en aktuel sag så hold øje med deres Facebookside her. 

Vi ser frem til et godt samarbejde i den gode sags tjeneste! 

Kilde: Redaktionen