Analyse- og datamedarbejder til at fremme cirkulær økonomi i Affald- og Ressourceområdet

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at arbejde med cirkulær økonomi gennem strategiske analyser af data? Har du blik for at finde nye indsigter i store datasæt og evner at formidle disse på en let forståelig måde? Hvis ja, så er du måske vores kommende kollega.

Om jobbet
Du vil blive en del af vores dygtige datagruppe på i alt fire personer, som nyder godt af gensidig sparring og inspiration i hverdagen. Vi har en fælles interesse for, hvordan vi ud fra data kan skabe værdi og indsigter. Datagruppen servicerer hele Affald- og Ressourceområdet i kommunen. En central opgave i teamet er understøttelse af Cirkulær København, som er kommunens meget ambitiøse ressource- og affaldsplan, hvor målene er 70% genanvendelse og tredobling af genbruget i 2024. I de kommende år kommer data til udviklingen af den kommende plan også til at fylde. Derudover er vi midt i en spændende udvikling mod mere datastyring og en øget deling af data gennem vores business intelligens system (Power BI).

Opgaverne, som gruppen løser består bl.a. i:

  • Gennemføre de tværgående analyser, der er relevante for fremdrift og målopfyldelse af Cirkulær København
  • Udvikle hvordan data kan bruges mere strategisk og understøtte implementeringen af Cirkulær København
  • Samarbejde med projektledere om tilvejebringelse og analyse af data, effektmålinger, formidling af data m.m.
  • Kvalitetssikring af data
  • Formidle til interne og eksterne i form af både rapportopbygning, visualiseringer og præsentationer
  • Koordinering af gennemførslen af affaldsanalyser, affaldskortlægninger mm., som foretages af eksterne konsulenter
  • Årlig rapportering til statusrapport for Cirkulær København, årsrapport for Københavns Kommune, C40 Zero Waste m.m.
Om dig
Der er mange potentielle uddannelsesmæssige baggrunde for den rigtige kandidat. Vi forestiller os, at du har en relevant akademisk uddannelse – for eksempel samfundsvidenskab, statskundskab, økonomi, data science eller ingeniør. Det vigtigste er dine kompetencer og erfaring med kvantitativ analyse og databearbejdning.

Vi ser gerne, at du opfylder flere af disse punkter:

  • Er metodesikker og husker detaljerne i komplekse beregninger
  • Er analytisk og har erfaring med statistik- og regneprogrammer som fx Excel, Power BI, R, Python, STATA, SPSS eller lignende
  • Kan formidle på en letforståelig måde – også til målgrupper, der ikke normalt arbejder med data
  • Trives i udviklingsprocesser, hvor løsningen ikke altid er inden for rækkevidde
  • Har projektledererfaring og kan lide at arbejde projektorienteret sammen med personer med andre fagligheder
  • Har forståelse for cirkulær økonomi og de mekanismer der er gældende i en grøn omstilling
Om enheden
I Enheden Teknologi, Udvikling og Ressourcer er vi ca. 30 medarbejdere fordelt på fire teams, som arbejder for at fremme cirkulær økonomi på højt plan og et CO2-neutralt København. Vi er en enhed, hvor der er højt til loftet, god stemning, og hvor du vil opleve en stor grad af frihed under ansvar i forhold til den daglige opgaveløsning. Vi taler åbent om tingene og ved, at vi alle skal bidrage til at skabe og bibeholde en god arbejdsplads.

Om afdelingen
Du kommer til at arbejde sammen med ca. 350 dedikerede kolleger i afdelingen Klima og Byudvikling, der alle brænder for at gøre København til en endnu bedre og mere bæredygtig by at leve, bo og bygge i. Afdelingen har 12 faglige enheder og et sekretariat, der med helhedssyn, nysgerrighed og høj faglighed løser opgaver indenfor affald og ressourcer, jorddeponi, klimaindsatser, byplanlægning, almene boliger, udsat by og analyser.

Som medarbejder i Klima og Byudvikling skal du have lyst til at indgå i samarbejder og projekter, der går på tværs af fagområder og fagligheder. Vi mener, at de gode løsninger bliver stærkere og mere effektfulde, når vi løser dem i fællesskab – koordineret og på tværs af fag, enheder og myndighedsområder. Vi har desuden som norm at gøre det ordentligt, gøre det sammen og gøre det for København. Vi har det lange lys på og har formuleret en fælles strategi, der sætter retning for vores arbejde de kommende år.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter forhandling med den faglige organisation.

I Klima og Byudvikling har vi 37 timers arbejdsuge med flextid og mulighed for op til to hjemmearbejdsdage om ugen. Vi holder til i lyse lokaler i Njalsgade på Islands Brygge.

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt eller senest den 1. oktober 2023.

Mere information
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedschef Merete Kristoffersen på 2612 0391 eller Bo Petersen på 6122 5662.

Søg via linket senest søndag den 6. august 2023
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 33.

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Teknik- og Miljøforvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelse, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.400 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 4,1 mia. kr.


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gladsaxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Københavns Kommune, Borups Allé 177, 2400 København NV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=192642&DepartmentId=23142&MediaId=4780&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5851950

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet